Eerste maal op consultatie

U heeft een afspraak op de consultatie Neurochirurgie bij Prof. dr. Van de Kelft ?

Begeef u tijdig naar het ziekenhuis. U dient zich eerst en vooral aan te melden vooraan aan de receptie. Neem een ticket en kies voor 'consultatie'. Hou alvast uw identiteitskaart bij de hand. Wanneer uw nummer op één van de schermen verschijnt, begeeft u zich naar de aangeduide balie. De persoon aan de balie zal u doorsturen naar de consultatie samen met uw inschrijving en enkele klevertjes. Deze beiden geeft uw af aan de balie van de consultatie Neurochirurgie; zo zijn de secretaressen ervan op de hoogte dat u toegekomen bent. Daarna neemt u plaats in de wachtzaal en zal na een tijdje één van de secretaressen uw naam afroepen en u klaarzetten in de consultatieruimte van de dokter.

Als bij aanmelding op ons secretariaat blijkt dat het de eerste maal is dat u op consult komt, zal er u een vragenlijst gegeven worden. Deze kan u rustig in de wachtzaal invullen en nadien aan de dokter bezorgen.

Gelieve er op te letten dat u zeker al uw reeds uitgevoerde onderzoeken (RX, EMG, CT-scan, NMR-scan) meebrengt. Dit kan van belang zijn voor Prof. dr. Van de Kelft en zo kunnen er ook onnodige bijkomende onderzoeken vermeden worden.

Hou er ook rekening mee dat er voor de consultatie onmiddellijk moet betaald worden. Er wordt geen rekening opgestuurd later.

Indien nodig, zal er tegelijkertijd een nieuwe afspraak gemaakt worden voor een consultatie, een onderzoek of voor een ingreep.