Nieuwe consultatieruimte

Medio maart 2004 hopen wij U te kunnen verwelkomen in onze nieuwe consultatieruimte in het Maria Middelaresziekenhuis in St-Niklaas. Sedert meer dan één jaar wordt intensief gewerkt aan de voorbereiding van deze vernieuwbouw, samen met onze binnenhuisarchitect :Alexander Lenaerts . Het wordt een totaal nieuw interieur, eigentijds en functioneel, gemaakt uit hoogstaand kwaliteitsmateriaal, zodat arts en patiënt zich zo comfortabel mogelijk kunnen voelen. Naast twee volledige consultatieruimten, wordt ook een compleet secretariaat gebouwd. Dit zal fulltime werken, om de dienstverlening naar verwijzende artsen en patiënten te optimaliseren. Wij houden U op de hoogte van de werkzaamheden!!!

Onderstaand reeds een voorsmaakje
Beelden en ontwerp door : projectarchitectuur

Nieuwe consultatieruimte Nieuwe consultatieruimte Nieuwe consultatieruimte