AZ Nikolaas
Moerlandstraat 1
B-9100 St-Niklaas
T 03/760.21.72

Onze raadpleging in het AZ Nikolaas is nu bewijzerd als 'Straat 753' (vanaf 6/7/2018 'Straat 755') Wachtzaal poliklinieken.

Info over contact & raadpleging? Klik hier

grotere kaart weergeven

U komt van de E17

  1. Neem de afrit 15 Sint-Niklaas. Dan komt u op de Prins Alexanderlaan, dit is een brede baan met 2 x 2 baanvakken, die door een brede aangeplante berm van elkaar gescheiden zijn.
  2. U volgt deze baan in richting Sint-Niklaas. Verder op de baan komt u door een tunneltje, vanaf daar heet deze baan de Parklaan. Als u uit het tunneltje komt, ziet u in de verte verkeerslichten. Houdt u op het rechter baanvak.
  3. Houdt u op het rechter baanvak. Aan de verkeerslichten rijdt u rechts de Moerlandstraat in.
  4. De MOERLANDSTRAAT
  5. Deze straat rijdt u tot in de helft waar U links de boven- en ondergrondse betaalparking vindt.
  6. 6.Let op! Deze ondergrondse parking is te betalen. U neemt de lift tot het gelijkvloers, waar U via de bovengrondse parking in de inkomhal van het ziekenhuis komt. Hier staat ook de betaalautomaat, verplicht vanaf 20 minuten parkeren.
  7. De raadpleging Neurochirurgie bevindt zich aan wachtzaal 04 op het gelijkvloers.

U komt van de Grote Markt

  1. Draai de tweede verkeerslichten na de Grote Markt, links de MOERLANDSTRAAT in.
  2. Volg de aanwijzingen zoals boven vermeld.

U komt van Nederland

U heeft twee mogelijkheden ; ofwel komt U via de Antwerpse Ring ofwel via Hulst. Via de Antwerpse ring : Volg steeds de richtingaanwijzers "1". Zo komt U rond Antwerpen in wijzerzin. U rijdt door de "Kennedytunnel" onder de Schelde. U bent nu op de E17. Volg nu de aanwijzingen hierboven.

Via Hulst komt U België binnen en rijdt U naar de Express-weg Antwerpen-Knokke. Volg de richting "Antwerpen" tot U een richtingaanwijzer "Sint-Niklaas" ziet op Uw rechter kant. Volg de richtingaanwijzers "Ziekenhuizen". en volg het plan.Om het centrum van Sint-Niklaas te vermijden kan je op diezelfde express-weg doorrijden richting Antwerpen tot je een aanwijzing "Gent, E17" tegenkomt. Zo kom je op de E 17. Volg verder de instructies zoals boven aangegeven.